Conditii de returnare

Aveti dreptul de a schimba sau returna orice produs comandat indiferent de motiv intr-un interval de 14 zile calendaristice de la primirea coletului, daca respectatii urmatoarele criterii:

Pentru a fi acceptată returnarea produselor, acestea trebuie să fie în aceeași stare în care v-au fost livrate: să aibă etichetele originale atasate, să nu fie purtate sau deteriorate; trebuie păstrate documentele însoțitoare intacte.

Trebuie să completați formularul de retur ( Aplica aici pentru un retur sau schimb. )  sau  ne notificați în scris la adresă de email: contact@alt-fel.com faptul că doriți să returnați/schimbați produsul/produsele din diferite motive, iar acest lucru trebuie făcut în termen de 7 zile calendaristice de la primirea produsului


In cazul in care doriti schimbarea/returnarea produsului comandat din motive personale (v-ati razgandit din orice motiv sau ati comandat produsul/marimea gresita) cheltuielile de retur vor fi suportate de dvs., ca si client.

Dacă vi s-a livrat alt produs decât cel comandat sau ați primit un produs ce prezintă defecte, ne puteți contacta într-un interval de 7 zile calendaristice de la primirea produsului pentru a reclamă această situație, iar produsul va fi înlocuit cu un produs nou sau banii vor fi rambursați, în aceasta situație costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de noi.


În cazul în care s-a produs o eroare tehnică, iar produsul comandat nu se va putea livra (produsul nu se mai afla in stoc, eroare site etc.) clientul va fi informat despre această situație si sumă achitată va fi returnata în termen de 14 zile într-un cont IBAN (in cazul in care plata a fost efectuata cu cardul).

Produsele aflate la reducere în momentul achiziționării se pot schimbă cu altă mărime în cazul în care produsul comandat nu este potrivit, însă nu se pot returna.

Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face în cel mult 14 de zile calendaristice, prin transfer bancar în contul dvs. IBAN.

Aplica aici pentru un retur sau schimb.

Vă mulțumim,

Echipa ALT.FEL.